Fejes Tímea Kokas-oktató

Tímea hitvallása Kokas oktatóként: ” Hiszem, hogy a zene legjobb kifejezése a mozgás, mely gyógyít, karbantart, felüdít bármely életszakaszban. A Kokas-pedagógia a legjobb eszköz, hogy ezt megértsd, megéld! “

2008-ban végeztem Kokas Kláránál a tanfolyamot. Azóta rendszeresen alkalmazom gyerekcsoportokban, különböző életkorban, gyógypedagógusként. A Kokas-pedagógia terápiás hatását használom munkám során már a korai életszakasztól fogva.

Több éve szervezem, és egyik aktív foglalkozásvezetője vagyok a nyaranként rendezésre kerülő győrújbaráti Dallamvarázs tábornak, ahol az ország több pontjáról érkező – Kokas-módszert ismerő – gyerekekkel élünk meg szebbnél szebb zenei élményeket.


Tagja vagyok a Kokas Klára Szakmai Kollégium vezetőségének, ahol a Szakmai Napok rendezésében vállalok főként szerepet.
Tanfolyamvezetőként, Kokas oktatóként próbálom a Kokas-pedagógia „mannáját” tovább adni az érdeklődő pedagógusok számára. Rendszeresen részt veszek az alapítványi tanfolyam képzésfejlesztési csoport munkájában.


Elkötelezett, hű tanítványa vagyok Kokas Klárának, pedagógiai tevékenységem során igyekszem az általa megálmodott, és létrehozott pedagógiát alkalmazni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük